Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Ex-vriendin Lil' Kleine pleegde abortus

Lil' Kleine was bijna vader geworden. Echter besloten de rapper en zijn ex-vriendin het kindje weg te laten halen. Dat vertelt Jorik Scholten, de echte naam van Lil' Kleine, in de Playboy.

Tijdens het interview werd er gevraagd naar een specifieke tekst van een nummer op zijn nieuwe album. "Ik vind dit heftig… Maar ja, mijn ex en ik hadden bijna een kind. En we hebben er bewust voor gekozen het niet te houden."

Lil' Kleine weet door deze heftige beslissing wel zeker dat hij later wel kinderen zou willen. "Maar daardoor weet ik ook hoe tof het is om het vooruitzicht op een kind te hebben. Ik vond dat echt heel mooi, en samen dat besluit nemen heel moeilijk." Of de ex in kwestie Monica Geuze is - met wie hij vier jaar lang een relatie had - is onduidelijk.

Monica Geuze weer in contact met haar vader

Monica Geuze heeft al langere tijd geen contact met haar vader gehad, maar laat in haar laatste vlog weten dat de twee elkaar weer gezien hebben. De twee gingen samen met de broer van de vlogster uit eten. "We hebben gegeten en het was eigenlijk heel gezellig. Eigenlijk niet zo ongemakkelijk als ik dacht", vertelt ze in de video. "Het is en blijft je vader. De eerste 18 jaar van mijn leven heb ik hem iedere dag gezien en hadden we een hele goede band. Eigenlijk blijft dat een beetje onveranderd. Dan praat je gewoon een beetje bij over wat je de afgelopen jaren hebt gedaan."

Amanda Balk komt met eigen bikinilijn

Amanda Balk brengt binnenkort haar eigen bikinilijn op de markt. De ex van Afrojack kijkt duidelijk uit naar het moment en deelt alvast een voorproefje van haar collectie. "Amanda's Bikini's. coming soon", schrijft de brunette bij het kiekje waarop ze in een sexy setje poseert in het water.

Bron: YouTube, Telegraaf, Beeld: Instagram, YouTube,