Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

You hate ‘em or you love ‘em

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie.

Kendall & Kylie streng opgevoed

Je zou denken dat de jongste Jenner zusjes naast de luxe en glamoreuze kindertijd die ze hebben gehad, geen regels hebben gekend, maar dan heb je het toch mis. Vader Caitlyn was strenger dan momager Kris. Jep, ook zij zijn met honger naar bed gestuurd, vertelt Kendall. "We probeerden wel eens ons avondeten over te slaan om daarna zo veel mogelijk te kunnen snoepen, maar de grootste straffen werder uitgedeeld als het om het avondeten ging."

@kyliejenner

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Khloe Kardashian puur natuur

Het is inmiddels algemeen bekend dat de Kardashians niet vies zijn van plastisch chirurgie. Ook Khloe heeft - net zoals momager Kris en zussen Kylie, Kourtney en Kim - door de jaren heen moeder natuur een handje geholpen. Maar ze laat ook graag zien hoe ze er puur natuur uitziet. Op Snapchat showt ze haar blote billen gezicht - nou ja... alleen een onschuldig filtertje en wat wimperextensions.

Bron: Elite Daily, Brit+Co Beeld: Instagram