Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 7 t/m 13 juni 2017? Lees mee!

RAM 21 maart - 20 april

Ga nou een keer zitten met dat ene familielid en stel alle vragen die je hebt. Tijdens familiebijeenkomsten komt het er niet van, dus het is aan jou om een tête-à-tête te regelen. Je zal zien dat je veel te weten komt, en dat er puzzelstukjes waarvan je niet wist dat ze bestonden op hun plaats vallen.

STIER 21 april - 21 mei

Je kledingkast kun je eenvoudig opruimen (alle truien in een koffer naar zolder, doei tot over een half jaar!), maar met je huis worstel je een beetje. Het helpt al enorm als je de frutsels in je woonkamer halveert. Die mogen weg. Koop vervolgens een tafelkleed/kussen/schilderij in pasteltint, en klaar ben je.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Met een foto van Doutzen Kroes op je koelkast probeer je jezelf te dwingen er minder vaak iets lekkers uit te halen, maar dat is zo ontzettend lastig. En in de supermarkt zit ook niet op ieder product een foto van Doutzen om je tegen te houden. Een Doutzen-telefoonhoes dan? Om altijd bij de hand te hebben?

KREEFT 22 juni - 22 juli

Toegegeven, het is lastig om tegen een vriendin te zeggen dat ze wellicht wat aan haar gewicht moet doen. Aan de andere kant: als je nu niet ingrijpt, gaat het ook met haar gezondheid de verkeerde richting op. Begin er subtiel over, en vraag wat je voor haar kunt doen. Misschien is ze hartstikke blij met een klankbord.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Het was zo leuk: een echte vriendin op kantoor. Maar deze week raak je ineens verstrikt in de minder gezellige kant van het verhaal. Want collega-vriendinnen, dat is toch altijd lastig. Helemaal als er om de gunst van de baas gestreden moet worden. Hou het netjes. Maar misschien toch slim om de afstand vanaf nu iets gepaster te houden.

MAAGD 24 augustus - 23 september

Het plan ‘en-nu-ga-ik-eens-wat-beter-voor-mezelf-zorgen’ treedt deze week in werking, en damn girl, daar ben je heel succesvol in. Lekker hè, jezelf op de eerste plek zetten? Had je eerder moeten doen. Maar hou het wel beschaafd: natuurlijk ben je lief voor jezelf als je nieuwe schoenen koopt, maar zes paar is wat overdreven.

WEEGSCHAAL 23september - 22 oktober

In een poging that feeling weer een beetje aan te wakkeren, trek je deze week alles uit de kast. Klein probleem: je wederhelft vindt je gedrag nogal verdacht. Verklaar waar je mee bezig bent, voordat je straks een privédetective achter je aan hebt die de opdracht heeft om te achterhalen of je zo raar doet omdat je vreemdgaat.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Neem deze week een dag vrij om plannen te beramen. Want je kunt wel denken dat je van de ene op de andere dag een Katy Perry-achtig imperium in neonkleuren op kunt bouwen, maar zo werkt dat niet. Stap voor stap is oerdegelijk, maar wel effectief. En je mag best een hysterische jurk aantrekken op je nadenkdag, hoor.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Je kunt je vinger er niet helemaal op leggen, maar het voelt alsof je gezicht in de winter is blijven hangen. Wat dacht je ervan om je make-up een tikkie minder aanwezig te laten zijn? Het is voorjaar: het mag allemaal lekker fris – die laag matterende foundation smelt door de zon van je kin af.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Je hebt deze week een gesprek met je leidinggevende, waarin het onder andere gaat over jouw functioneren. Bereid je goed voor: dit is het moment om kansen te creëren. Wat zou je willen? Waar zie je jezelf over een paar jaar? Als je geen idee hebt waar je naartoe wilt, kun je ook niet de juiste kant op zwemmen.

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Ach, je moet maar zo denken: je had nog niemand verteld dat je op dieet was. Dat je nu binnen een week alweer afgehaakt bent, weet alleen jij. Maar misschien zit daar wel de sleutel naar succes. Zoek een maatje dat met je mee wil lijnen, om elkaar te motiveren, te helpen én op te vangen als het mis gaat.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Een bevriend stel gaat uit elkaar en het stelt je voor een praktisch dilemma: wie help je met het oppakken van zijn of haar leven? Denk niet dat je ze allebei kunt redden. Als je de ene dag de een helpt verhuizen en de volgende dag de ander, zullen ze je allebei waarderen, maar geen van beiden zal je vertrouwen.