Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

#TBT met Lil Kleine

Kiekjes uit de oude doos van rapper Lil Kleine.

#TBT met Lil Kleine

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan rapper Lil Kleine.

Kleine jongen

Hoewel velen Lil Kleine, a.k.a. Jorik Scholten, kennen van zijn grote hit Drank en Drugs met Ronnie Flex staat hij al veel langer in de studio. Zo waren Lange Frans en Baas B enorm onder de indruk van de kleine Jorik uit Amsterdam. Als twaalfjarige jongetje wist-ie al heel goed wat hij wilde. Namelijk, beroemd én rijk worden. Of dat 'm gelukt is? Nou en of. Onlangs koopt de rapper z'n eerste appartement van bijna een miljoen euro op de grachten van Amsterdam. Hij staat bekend om zijn uitbundige levensstijl, neemt geen blad voor de mond en heeft enorm veel liefde voor zijn vader.

Carrière

De Nederlandse artiest is al een tijdje bezig met zijn carrière. Succes is voor de rapper niet komen aanwaaien. Hij is altijd blijven geloven in zichzelf en hij heeft er hard voor gewerkt. Op zijn achtste begon hij met dansen en acteren, deed mee aan het televisieprogramma Praatjesmakers, kreeg een rol in de film Diep in 2005 en een gastrol in de politieserie Van Speijk in 2007. In 2012 bracht Jorrik zijn EP Tuig van de Richel uit, in 2015 een gezamenlijke album New Wave en in 2016 kwam zijn album WOP! uit. Inmiddels is zijn populaire Drank en Drugs hit ook in het Duits opgenomen en heeft-ie plannen om ook Duitsland te veroveren. Met zijn nieuwste album 'Alleen' scoort de Amsterdammer hoog op de Nederlandse charts. De titeltrack van 'Alleen' is al meer dan 8 miljoen keer gestreamed op Spotify. De videoclip tikt al bijna de 12 miljoen views aan op Youtube. En dit, is nog maar het begin.. De zanger is overduidelijk al goed op weg. Benieuwd hoe de kleine Jorik er vroeger uit zag? Bekijk dan de video hieronder.

Bron: Jeugdjournaal Beeld: Jeugdjournaal, ANP