Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de 5 finalisten van Grazia's Vlogger Contest!

*Tromgeroffel*

Dit zijn de 5 finalisten van Grazia's Vlogger Contest!

De afgelopen weken gingen we op zoek naar dé Grazia vlogger. Na tientallen deelnemers en indrukwekkende vlogs, zijn de vijf finalisten van Grazia's Vlogger Contest bekend.

*Tromgeroffel*

Via Facebook kon je meedoen aan Grazia's Vlogger Contest door je eigen vlog te uploaden. De winnares mag naar de leukste Grazia-feestjes, sippin’ on champagne terwijl ze ook nog eens fantastische video's maakt die via Grazia's kanalen gedeeld worden.

Er werd volop gestemd en de top vijf finalisten is bekend; drie op basis van het aantal stemmen en twee door de Grazia redactie geselecteerd. Ze hebben alle vijf een passie voor vloggen, gevoel voor mode & beauty én zijn razendenthousiast. Maar welke lucky lady wordt Grazia's vlogger? Kijk mee naar de top vijf!

Pamela Krowinkel

Shamrain Stolwerk

Joann van den Herik

Shady Fereidooni

Anouk van Berlo

De volgorde houdt overigens niet in wie er nu de meeste kans maakt. De redactie neemt komende week contact op met de vijf winnaressen om ze een opdracht geven; daaruit zal blijken wie Grazia's vlogger wordt en het fantastische prijzenpakket wint:

* Een jaar lang voor Grazia.nl vloggen

* Uitnodigingen voor Grazia-feestjes om hier verslag van te doen. Denk aan de Grazia Beauty Masterclass, Grazia Fashion Awards and many more...

* Tickets voor beauty & fashion events in Nederland

* Een interview in Grazia

* Cadeaubon t.w.v. €400 van Zalando

* Vlogcamera: Nikon Coolpix A900

Stay tuned!