Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Trijntje stapt uit Ladies of Soul

Na vijf jaar vindt Trijntje het goed geweest en stapt ze uit de vriendinnengroep Ladies of Soul, bevestigt het management van de zangeres. Ze zou een nieuwe, Nederlandse weg inslaan en werken aan een Nederlandstalig album. Vriendinnen Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zullen vanaf nu zonder Trijntje verder moeten. In 2018 zal Trijntje wel optreden als special guest tijdens de jubileumeditie.

Lieke van Lexmond plaatst sexy foto op Instagram

De überknappe Lieke plaatste gisteravond zo rond etenstijd een throwback van zichzelf, met de tekst: " Boodschappen in huis, er moet weer gekookt worden 'spaghetti' ..... wat gaan jullie maken?" Haar volgers konden haar post wel waarderen. Benieuwd naar het kiekje? Kijk mee.

Doutzen deelt foto op de set van Wonder Woman

Binnenkort is supermodel Doutzen te zien in Wonder Woman en gaf haar fans vandaag alvast een sneak peek van de set. Zo plaatste ze een foto op Instagram van haarzelf en drie andere wonder women. Vanaf 15 juni is Doutzen te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bron: Shownieuws, RTL, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP