Meisje aanslag Londen ontsnapte aan eerdere aanslagen

Heftig...

Lees ook

De Australische Sara Zelenak (21) kwam afgelopen weekend om bij de terreuraanslag in Londen op de London Bridge. Ze ontsnapte eerder dit jaar aan twee andere aanslagen in Groot-Britannië.

Eerdere terreuraanslagen

Het meisje had vorige maand kaarten voor het concert van Ariana Grande in de Manchester Arena. Uiteindelijk ging ze hier niet naartoe. Eerder dit jaar liep Sara Zelenak een dag voor de aanslag op het Britse Parlement in Londen op exact dezelfde plek waar de dader met de auto op de slachtoffers inreed. Twee keer had het meisje geluk, tot afgelopen weekend, waar Sara slachtoffer werd van de terroristische aanslag op de London Bridge.

Vermist

Sinds de aanslag van afgelopen weekend werd het meisje vermist. Samen met een vriendin was ze tijdens de aanslag op de London Bridge, waar ze renden voor hun leven en elkaar kwijtraakten. Sara's moeder, Julie Wallace, vloog naar Londen om haar – toen nog vermiste – dochter te zoeken. Gisteren bevestigde ze dat haar dochter is omgekomen bij de aanslag. "Het lichaam van Sara is gevonden. Iedereen bedankt voor de liefde en steun."

Bron: LINDAnieuws, Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook