The Voice Kids winnares nog steeds depressief

Laura van Kaam, winnares van The Voice Kids in 2013, kampt nog steeds met een depressie.

Lees ook

Laura van Kaam, winnares van The Voice Kids in 2013, kampt nog steeds met een depressie. In april werd Laura opgenomen met een ernstige depressie. Helaas meldde ze via social media dat de opname niet heeft geholpen.

Facebook

Via Facebook heeft Laura haar fans vanaf haar depressie zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van de ziekte waarmee ze kampt, de opnames en therapieën. Ook nu laat ze via Facebook weten dat haar opname in april niet heeft geholpen. Opnieuw zal ze opgenomen worden. "Morgen is het zover, morgenvroeg reizen we af naar een heel mooi plekje landschap en zetten pap en mam mij met heel wat bagage af. Ik ga nu 2 maanden klinisch in behandeling", plaatste Laura gisteravond.

"De maanden voor de acute opname ging het met de dag slechter en ook op de acute opnameafdeling konden ze me niet verder helpen. Ik was er slechter aan toe dan ooit tevoren en na heel wat heftige crisissen werden mijn ouders ineens aangesteld om voor me te zorgen. Zij waren totaal niet opgeleid of bekend met mijn ziekte. Eng voor hen. Eng voor mij. Maar gelukkig ging dat heel erg goed! Ik knapte enorm op thuis. Maar er moest wel een nieuw plan komen. En dat plan start morgen."

Nieuw plan

De komende twee maanden zal Laura geen updates geven meer aan haar fans. Ze zal de komende periode een klinische behandeling ondergaan. In haar Facebookbericht zegt ze klaar te zijn om weer te vechten.

Lees ook: The Voice Kids-winnares Laura van Kaam openhartig over depressie

Bron: Facebook, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook