Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim huurt privé eiland af voor Kanye

Kanye West vierde deze week zijn veertigste verjaardag. Kim Kardashian pakte flink uit voor de verjaardag van haar hubby. Vorig weekend huurde Kim dan ook één van de privé-eilanden van de Bahama’s af, waar ze samen met hun dochter North, hun zoon Saint en een aantal van zijn beste vrienden verbleven. Volgens People zou Kim hier zo’n $200.000 voor hebben neergeteld.

❤️

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

cheers!

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Khloé doet een schokkende onthulling

Het huwelijk van Khloé Kardashian en Lamar Odom ging niet zonder slag of stoot en pas aan het einde van afgelopen jaar waren alle scheidingspapieren getekend en ingediend. In een nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians doet Khloé nog een wel heel bijzondere onthulling. De 32-jarige vertelt dat ze nooit serieus zwanger probeerde te raken van Lamar, mede dankzij hun onstabiele huwelijk. In de aflevering is te zien dat ze de gynaecoloog bezoekt. Op de vraag of ze ooit geprobeerd heeft zwanger te raken zegt ze het volgende: “Ja, maar ik probeerde het niet écht. Ik was getrouwd maar ik wist dat de omstandigheden niet al te best waren. Dus ik deed alsof. Ik deed het meer voor Lamar, maar ik stopte ermee omdat we andere, belangrijkere problemen hadden in ons huwelijk”, aldus Khloé.

Bron: People, Puna, BEeld: YouTube, Instagram