Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Amanda Bynes onherkenbaar

Amanda Bynes verdween jaren geleden uit de schijnwerpers, maar is klaar voor haar comeback. De 31-jarige actrice, die kampte met een drugsverslaving is inmiddels drie jaar nuchter. Ze zei vrijdag in haar eerste interview in vier jaar dat ze weer wil gaan acteren.

De actrice ging ook in op een veelbesproken tweet uit 2013, waarin ze rapper Drake vroeg “haar vagina te vermoorden”. “Ik meende dat serieus, maar was ook onder invloed van drugs en probeerde grappig te zijn.”

Wat vooral opvalt is dat de actrice er heel anders uitziet. Velen vermoeden dat ze de afgelopen jaren heel wat bezoekjes aan de plastisch chirurg heeft gebracht.

Man aangehouden bij concert Guus Meeuwis

De politie heeft vrijdagavond in Eindhoven een 29-jarige man uit Amsterdam aangehouden die aan het filmen was bij de ingang van het PSV-stadion. Hij had geen verklaring voor zijn gedrag en geen kaartje voor het concert. Omdat uit onderzoek bleek dat de man bij de politie bekend stond als "mogelijk geradicaliseerd" werd hij gearresteerd en sloeg de politie groot alarm. Inmiddels is het weer rustig, de man wordt verhoord over zijn intenties.