Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Elke dag zetten wij de meest opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Het vrijgezellenfeest van Mascha Feoktistova

Mascha Feoktistova gaat deze zomer trouwen met haar grote liefde Gregor en dat moet natuurlijk wel alvast gevierd worden met een vrijgezellenfeestje! Afgelopen zaterdag werd de Youtube-ster meegenomen naar Amsterdam door haar vriendinnen, die groots hadden uitgepakt. Onder andere Anna Nooshin en Tatjana Maul waren van de partij.

Van een boottochtje door de grachten en flauwe grapjes als het dragen van een Piemel-ketting tot feesten in club MAD FOX... De meiden hadden het duidelijk naar hun zin. Bekijk de foto's hieronder:

Teen Mom-drama: Farrah heeft Amber aangeklaagd

Dat Farrah Abraham en Amber Portwood niet door een deur kunnen, is geen geheim meer. Regelmatig halen ze naar elkaar uit op social media en vorig jaar vlogen ze elkaar letterlijk in de haren bij Dr. Drew. Toch doen de dames en nu een schepje bovenop: Farrah heeft Amber namelijk aangeklaagd.

Volgens People heeft Farrah de stap genomen omdat Amber "onjuiste en lasterlijke statements over haar maakt in de media." De advocaat van de Farrah verzoekt Amber om zijn cliënte niet meer lastig te vallen en geen contact meer met haar te zoeken. "Anders zien we geen andere optie dan deze zaak verder nastreven en een schadevergoeding indienen."

Amber heeft inmiddels gereageerd op alle commotie en liet E! Online weten dat ze niets afweet van een aanklacht, maar dat dat ook helemaal niet nodig is. Ze heeft namelijk helemaal geen interesse heeft in contact met Farrah. "Ik zou graag willen dat ze mijn naam nooit meer in haar mond neemt."

Wietze nog steeds thuis na radiorel

Ruim een maand geleden barstte de bom tussen Mattie Valk en Wietze de Jager en sindsdien is het griezelig stil rond het voormalige dj-duo. Volgens het AD denkt Wietze nog steeds na over de mogelijkheid over te stappen naar SkyRadio, al wordt Talpa naar verluidt wel “chagrijnig van zijn besluiteloosheid”.

Mattie presenteert het ochtendprogramma van Qmusic sindsdien alleen. De zender zou Wietze nog steeds graag terug willen. Een bijkomend probleem is het zogenoemde concurrentiebeding; beide dj’s mogen na een overstap twaalf maanden lang geen radio maken bij een andere zender.

Bron: Intouch Weekly, Telegraaf, Beeld: Instagram, Twitter