Bewezen: Zo lang duurt een gemiddelde vrijpartij

Dit had je niet verwacht!
Bewezen: Zo lang duurt een gemiddelde vrijpartij

Soms zou je willen dat een vrijpartij uren duurt, maar komt-ie toch al sneller tot een einde dan je hoopt; of dat nou door hem of door jou komt. Vraag jij je ook weleens af wat ‘normaal’ is? Of op z’n minst hoelang een gemiddelde vrijpartij duurt?

Verlossende antwoord

Love Honey komt met het verlossende antwoord. De seksspeeltjesfabrikant vroeg aan 4.000 heteroseksuele deelnemers hoeveel tijd zij besteden aan het voorspel en de daad. Wat blijkt? Gemiddeld besteedt een koppel negen minuten aan het voorspel en tien minuten aan de rest, wat dus neerkomt op een vrijpartij van gemiddeld negentien minuten. Dit is langer dan uit andere onderzoeken ooit is gebleken.

Volgens hetzelfde onderzoek zou 23 procent van de mannen willen dat een vrijpartij langer dan negentien minuten zou duren, tegenover 19 procent van de vrouwen. Iets meer dan de helft van de ondervraagden (52 procent) is tevreden met de gemiddelde tijd.

Lees ook: Waar mannen aan denken tijdens de seks

Bron: Marie Claire, Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7177e54fcb5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });