Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tinder-romance eindigt in een leeg huis en gestolen auto

Over een spannende date gesproken...

Tinder-romance eindigt in een leeg huis en gestolen auto

Eerder schreven we over Angela Jay die andere wilde waarschuwen voor de gevaren van online dating. Haar tinder-date stak haar elf keer met een mes en probeerde haar daarna in fik te steken. Ook nu blijkt weer blijkt dat je extra voorzichtig moet zijn als je via internet je ware liefde probeert te vinden.

Dief

Niet iedere Tinderdate loopt romantisch af. De Rotterdamse Vida dacht een leuke man aan de haak geslagen te hebben, maar niets bleek minder waar. De moeder vertelt tijdens het radio programma van FunX dat ze al drie keer met de man afgesproken had. "Ik was niet verliefd, maar ik vond hem wel heel erg leuk."

Na de laatste date zette ze hem af op het station, maar nog geen uur later werd ze gebeld met het nieuws dat-ie zijn portemonee verloren was en nergens heen kon. Hij woonde in Engeland en door zijn verloren portemonnee en documenten kon de man niet terug naar huis. Vida was zo aardig om hem tijdelijk in huis te nemen zodat hij zijn dingen kon regelen. Alles verliep soepen en ook de vrienden van Vida vonden hem een leuke vent.

Schijn bedriegt

De twee weken verstreken en op een dag voelde Vida zich niet zo lekker. Haar Tinder-lover stuurde Vida naar de badkamer voor een extra lange douche, want daar zou ze van opknappen. Maar toen ze nietsvermoedend uit de douche kwam, was het laat. De koffers van de man waren weg, inclusief haar sieraden, haar telefoon, de iPad van haar dochtertje én haar auto.

Lees ook: Tinder-romance eindigt in grootste nachtmerrie ooit

Bron: FunX Beeld: iStock