Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Kim Kötter gaat trouwen in Oostenrijk

Jaap Reesema heeft de voormalig Miss Universe nog niet ten huwelijk gevraagd, maar Kim heeft haar bruiloft wel al voor een groot deel geregeld. De 34-jarige weet al waar, wanneer en in welke jurk ze haar ja-woord gaat geven. “Ik denk dat wij volgend jaar zomer gaan trouwen, in Oostenrijk”, aldus Kim in De Telegraaf. “Mijn ouders zijn er momenteel locaties aan het zoeken. Ik krijg nu wel de kriebels.” Een trouwjurk heeft Kim ook al, voor het TLC-programma Say Yes To The Dress ging ze op zoek naar de perfecte japon. “Nu heb ik de jurk als eerste, dan volgende locatie en de datum. Wij doen het allemaal een beetje anders.”

Hoewel haar vriend Jaap Reesema ‘officieel’ nog op zijn knieën moet, hebben Kim en Jaap al jaren trouwplannen. “Jaap heeft mij op dag één dat we elkaar kenden al ten huwelijk gevraagd, en dat daarna nog heel vaak herhaald. En hij vroeg mijn vader bij hun eerste ontmoeting om mijn hand.”

Kristel Verbeke stopt als manager van K3

Hanne, Klaasje en Marthe moeten het voortaan zonder Kristel Verbeke doen. Het voormalig K3-lid stopt als manager van de meidengroep. Dat laat de brunette vandaag weten op Instagram. “Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager. Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid.? Ik wil heel graag nog eens expliciet het Studio 100-team bedanken voor de jarenlange samenwerking. Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring, is het mooiste wat er is, zeker als je weet dat je altijd welkom bent. Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later, eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze. Kristel -x-”

Hanne, Klaasje en Marthe laten weten in het persbericht van Studio 100: “Wij gaan Kristel enorm missen. Ze betekent heel veel voor ons, omdat ze ons op alle vlakken heeft gesteund. We hebben super veel van haar geleerd, daar ze als geen ander weet hoe het voelt om in onze schoenen te staan. Wij zijn haar heel dankbaar en vinden het een eer dat zij er vertrouwen in heeft dat wij het nu alleen kunnen. Ze heeft zich jarenlang ingezet voor K3, waar wij enorm veel bewondering voor hebben. Dit inspireert ons om hetzelfde te doen.”

Vandaag neem ik afscheid als manager van K3 .. Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe' K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager. Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid.🌈 Ik wil heel graag nog eens expliciet het Studio 100-team bedanken voor de jarenlange samenwerking. Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring, is het mooiste wat er is, zeker als je weet dat je altijd welkom bent. Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later, eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze. ❤️Kristel -x-

Een bericht gedeeld door Kristel Verbeke (@kristelverbeke) op

Roxeanne Hazes diep geraakt door fans

Roxeanne Hazes bracht een paar weken geleden haar eerste eigen single uit en wordt sindsdien overspoeld met reacties op Ik was toch je meisje. “Dit raakt me diep in mijn hart en daar ben ik jullie onwijs dankbaar voor”, schreef de dochter van wijlen André Hazes op Instagram.

“Ik krijg elke dag de meest lieve, oprechte, kwetsbare berichtjes in mijn DM. Meiden die kracht putten uit Ik was toch je meisje. Eerlijke verhalen waarom dit nummer zo toepasselijk is op hun leven, bedankjes en lieve woorden”, schreef Roxeanne. De zangeres zegt alle berichten “stuk voor stuk” te lezen, maar niet het “juiste moment” te vinden om daarvoor te bedanken. Volgens Roxeanne waren de vele verhalen van luisteraars de reden om het liedje te schrijven. “Het beste medicijn, toen ik niet lekker in mijn vel zat, was schrijven, delen en hopen dat ik ooit andere vrouwen inspireer en raak.” Dat krijgt Roxeanne nu “honderdmaal” terug.

• G I R L P O W E R • Ik krijg elke dag de meest lieve, oprechte, kwetsbare berichtjes in mijn DM. Meiden die kracht putten uit 'Ik was toch je meisje'. Eerlijke verhalen waarom dit nummer zo toepasselijk is op hun leven, bedankjes en lieve woorden. Ik lees ze stuk voor stuk, maar vind steeds niet het juiste moment om jullie daarvoor te bedanken. Dit is de reden waarom ik destijds dit liedje met Arno Krabman, @jakereesemusic en @leonpaulmusic schreef. Het beste medicijn, toen ik niet lekker in mijn vel zat, was schrijven, delen en hopen dat ik ooit andere vrouwen inspireer en raak. Dit honderdmaal terugkrijgen van jullie raakt me diep in mijn hart en daar ben ik jullie onwijs dankbaar voor. Geloof me... Ook voor jou gaat de zon weer schijnen. Niet lekker in je vel zitten sucks, maar ergens op je pad kom je jouw dekseltje tegen. Dat is een belofte! DANKJULLIEWEL VOOR ALLE LIEFDE. IK HOOP DAT IK HET NOG JAREN TERUG MAG GEVEN!❤ #ikwastochjemeisje

Een bericht gedeeld door ★ Dochter Dre ★ (@roxeannehazes) op

Bron: Shownieuws, RTL, ANP, Beeld: Instagram