Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Kate Moss siert deze week de cover. 

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Kate Moss siert deze week de cover.

Deze week:

* In het vorige week verschenen tell-all-boek over de New Yorkse rockscene, komt óók Kate Moss aan bod. Met al haar geheimen.

* Waar de hele modewereld op hoopte is eindelijk gebeurd: Alexa Chung heeft een eigen kledingcollectie. En dit zijn de eerste beelden van haar lievelingetjes.

* Twee weken geleden is Tamara Elbaz bestolen. De buit? De bedrijfskas met de hele maandopbrengst, pasjes, id’s en haar dierbare Birkin Bag. Hoe gaat het nu?

* Rihanna maakte korte metten met de online fatshamers waar ze vorige week mee te maken kreeg. Ze is er klaar mee.

* En wéér verhuist Taylor Swift voor de liefde. Hoewel haar relatie met Joe Alwyn nog kakelvers is, is de huizenjacht gestart. In de UK.

* Zo’n 150 jongeren in Breda gebruiken speed als dieetdrug, blijkt uit onderzoek van verslavingsinstelling Novadic-Kentron. Robin (25) deed dat ook.

* Voor hun nieuwste campagne strikte Dolce & Gabbana de 23-jarige Ruba Zai uit... Rotterdam. Ze zien in het Instagram- fenomeen de perfecte ambassadeur voor hun hijab-collectie.

* Het ging tijden niet zo goed met haar carrière als op dit moment. Dus zet Nicole Kidman haar privéleven op pauze voor dat wat ze nu het allerliefst wil: weer een Oscar.

* De sportwereld was in 2014 in shock toen MMA- ghter War Machine zijn ex het ziekenhuis in sloeg. Nu is er een vonnis.

* Wonder Woman draait nog maar net in bioscoop, maar er is al much to do about it. Er is veel commentaar op de lm zelf én op hoofdrolspeelster Gal Gadot.

* Haar boek My Way is een hit en voor een succes beloont ze zichzelf met moois van Chanel en Rolex. Social queen Monica Geuze is the new boss in town.

* Aan haar arm heeft ze een heuse prins, maar voormalig topmodel Carina Axelsson zal nooit een prinses worden, want als haar Duitse prins Gustav zijn ja- woord geeft, raakt hij alles kwijt...

* Nadat haar moeder haar vader verliet voor een ander, gunde Anne (24) hem een nieuwe liefde. Tot ze ontdekte dat haar vader als sugardaddy jonge vrouwen betaalt om met hem op date te gaan.

* Sinds deze week is het of cieel zomer! En wat gaan we doen? Wordt het gin-tonic op Ibiza of is dat sooo yesterday. Hier de hotste trends bij elkaar.

* Stoere, intelligente vrouwen met een beschadigde persoonlijkheid. Ze zijn de nieuwe heldinnen in dramaseries als Homeland en House of Cards. Maar waarom zijn deze ‘damaged women’ toch zo populair?