Wait what: Binnenkort minder Netflix Originals?!

Say bye to binge-watching...

Lees ook

Say bye to binge-watching, want er zullen Netflix Originals van Netflix afgehaald worden. Dat meldde de content chief van Netflix, Ted Sarandos, naar verluidt aan MarketWatch. Ook werd er gespeculeerd dat er, omdat er in sommige Originals de grootste namen spelen, de productiekosten heel hoog liggen. Er zouden daarnaast te weinig mensen kijken, waardoor er dus minder geld binnenkomt dan van tevoren op werd gehoopt. "Een grote, dure show voor een klein publiek is zwaar en duur. Zelfs voor ons."

No worries

Toch blijkt niets minder waar te zijn! Van Sense8 en The Get Down werd onlangs bekend dat er jammer genoeg geen nieuwe seizoenen meer van zullen komen, maar niet getreurd alle oude afleveringen blijven er gewoon op staan en kun je blijven binge-watchen! Maar dat niet alleen; Alle Netflix Originals die nu beschikbaar zijn, zullen wereldwijd in alle landen die Netflix hebben er altijd opblijven.

Enne, alle film- en serieliefhebbers kunnen gerust hun hart ophalen, want als we Netflix zelf mogen geloven komen er alleen maar meer Netflix Original series en films aan. Stay tuned, dus.

Bron: Marketwatch, Beeld: Netflix, iStock

Laatste nieuws

Zie ook