Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Ai! Dat ziet er niet goed uit voor Miss Montreal

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

André Hazes ontkomt ook tijdens vakantie niet aan fans

De zanger vertrok begin deze maand samen met zijn zoontje André Junior en vriendin Monique voor een welverdiende vakantie naar Florida. Eenmaal aangekomen bleek het weer roet in het eten te gooien, waardoor het drietal besloot om een zonnerige bestemming op te zoeken. Het jonge gezin belandde uiteindelijk in Aruba, waar de temperatuur toch iets aangenamer is. André is de laatste tijd druk bezig geweest met zijn album Wijzer en Holland Zingt Hazes, waardoor hij zijn gezin trakteerde op een paar weken weg. Hoewel de zanger in Nederland inmiddels niet meer over straat kan, leek het in Aruba heel erg mee te vallen. Toch werd de zanger door een Nederlandse fan herkend, waardoor hij even verstoord werd tijdens een filmpje. "Zit je midden in een filmpje...", schrijft hij dan ook op Instagram. Gelukkig lijkt de zanger het niet heel erg te vinden en is hij naar alle waarschijnlijkheid gewoon op de foto gegaan met de vrouw.

Miss Montreal heeft vervelende blessure te pakken

De zangeres is de laatste tijd on fire, maar moet het nu verplicht even rustig aandoen. Miss Montreal, die in het echte leven als Sanne Hans door het leven gaat, heeft namelijk een vervelende blessure te pakken. De blondine laat via social media weten haar kleine teen gebroken te hebben, iets wat haar niet bepaald meevalt. "Mijn eerste blessure. Teen gekneusd, man wat doet dat zeer", schrijft ze bij de foto. Waar de The Voice-coach normaal gesproken helemaal losgaat op het podium, moet ze het de komende tijd dus iets rustiger aandoen. Al is dat sowieso een goed plan, aangezien Miss Montreal niet zeker weet of ze haar gebroken teen nou aan een lesje tennis of aan een optreden te danken heeft...

Estavana Polman super blij met Rafael tijdens laatste loodjes

De bekende handbalster staat op dit moment op klappen en kan dan ook elk moment bevallen van haar eerste dochtertje. Estavana is normaal gesproken erg beweegelijk en fanatiek, maar moet het nu verplicht even rustig aandoen. Vriendlief Rafael is dan ook vooral nu haar steun en toeverlaat. "Rafael is heel lief, hij doet alles voor me. Hij is nu al een fantastische vader voor zijn zoon Damián en dat gaat hij ook voor onze kleine meid zijn". De voetballer en Estavana kunnen dan ook niet wachten om hun kleine meid in hun armen te kunnen vasthouden. "We kunnen niet wachten om haar te zien, vast te houden en te weten op wie ze lijkt". De handbalster moet nog even geduld hebben, al vindt ze het nu ook wel genoeg geweest. "De laatste loodjes zijn aangebroken, ze mag van mij nu wel komen".

Bron: Weekend Beeld: ANP