Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

Kendall Jenner doet een boekje open over haar zussen.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Grote fout bij collectie Kim Kardashian en Kylie Jenner

Alles wat beide zussen aanraken lijkt wel in goud te veranderen. Niet zo heel gek dus dat de zussen hun krachten ineen bundelden en samen een collectie met liquid lipsticks ontwierpen. Zoals iedereen gewend is van Kylie Cosmetics, zag ook deze collectie er weer to die for uit, al bleek er één grote fout te zijn die iedereen over het hoofd heeft gezien. Bij de eerste miljoen lipsticks bleken de kleuren niet helemaal juist te zijn. Waar de druppels normaal gesproken dezelfde kleur als de bovenkant horen te zijn, ging dit bij de eerste lichting toch even mis. Al heb je er misschien wel een vergrootglas bij nodig.

Kendall Jenner voelt zich anders dan haar zussen

Het hele leven van de Kardashians en Jenners draait om roem, al voelt Kendall zich hier naar eigen zeggen niet echt in thuis. Waar haar zussen bekend staan om hun extravagante levensstijl, vertelt Kendall niet zo van de glitter and glamour te zijn. "Ik ben altijd diegene geweest die anders was. Ik bedoel, ik ben een meisje en ik houd ervan om een meisje te zijn, maar ik ben er nooit zo mee bezig geweest als dat zij dat zijn. Ik denk dat ik dat van mijn vader heb. Ik ben dan ook meer een Jenner dan een Kardashian". Het topmodel had dan ook een fase waarin ze juist alleen maar jongenskleren aan wilde en niets van meisjes moest hebben. "Ik heb veel sterker een band met jongens dan met meiden".

Bron: Seventeen