Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my! Tattoo's als deze heb je echt nog nooit gezien

Maar de creaties Nate Siggard zijn pas verbluffend, want waar je normaal alleen maar naar een tattoo kunt kijken, kun je naar die van hem ook luisteren.

Oh my! Tattoo's als deze heb je echt nog nooit gezien

We zien veelal de mooiste kunstwerken voorbij komen op gebied van tatoeages (Met enkele uitzonderingen). Van oor tattoos tot 3D tattoos; we zagen het allemaal. Maar de creaties Nate Siggard zijn pas verbluffend, want waar je normaal alleen maar naar een tattoo kunt kijken, kun je naar die van hem ook luisteren. What?!

Geluidsgolven

Welcome to the future of tattoos! Een nieuwe technologie ontwikkeld door Skin Motion maakt het mogelijk dat tattoos geluid kunnen produceren. En néé, dat betekent niet dat er 24/7 geluid van je tattoo af komt, de geluiden kunnen enkel geactiveerd worden via een app. Je favoriete nummer, de stem van een geliefde, je hond die blaft, you name it en het kan. De vriendin van Siggard wilde graag een originele tattoo van haar hond. Hij kreeg het idee om een tekening te maken waar geluidsgolven in verwerkt waren. Vervolgens ontwierp hij de app Skin Motion, waarmee je de geluidsgolven kunt afspelen.

Hoe dan?

Via de website stuur je een geluid door, die wordt omgezet tot geluidsgolven, die op je lichaam vereeuwigd kunnen worden. Vooralsnog kunnen de fragmenten maximaal een minuut lang zijn, maar daar zal snel verandering in komen. Siggard zit in de laatste fase om alles te perfectioneren, maar vanaf eind deze maand kun je bij hem terecht om een geluid te vereeuwigen met inkt. Maarre, wij vragen ons af hoe en óf het nog werkt als je tattoo een paar jaar oud is en je tattoo ietwat vervaagd is. Is het toch te mooi om waar te zijn?

Bekijk hieronder hoe het precies werkt.

Beeld: Instagram, YouTube, iSTock