Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verschrikkelijk nieuws voor O'G3NE

Isolde Vol, de moeder van Amy, Lisa en Shelley, heeft besloten haar behandeling te staken.

Verschrikkelijk nieuws voor O'G3NE

Vreselijk nieuws voor de dames van O'G3NE. Isolde Vol, de moeder van Amy, Lisa en Shelley, heeft besloten haar behandeling te staken. Dat heeft de manager van het drietal laten weten aan RTL Boulevard.

Lights And Shadows

Isolde, de inspiratiebron voor het nummer Lights And Shadows waarmee O'G3NE Nederland dit jaar vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, heeft een zeldzame vorm van botkanker. Vlak voordat ze haar dochters verraste in Kiev, werd in Isoldes nek een bult ontdekt.

“Nadat Isolde teruggekomen is uit Kiev, is ze een behandelingstraject ingegaan tegen die nieuwe tumor in haar hals”, liet manager Benno de Leeuw weten. “Ze is bestraald in de hoop dat er wat verbetering zou komen.” Die kwam er “helaas” niet, “en daarop heeft zij moeten besluiten de behandeling te stoppen.”

Geen optie

Verdere behandeling is volgens de manager “geen optie meer” voor Isolde. "Ik vind het bewonderenswaardig hoe het hele gezin er mee omgaat. Het is een zeer hecht en liefdevol gezin. Ze praten enorm veel met elkaar, delen elkaars verdriet en zijn er dag en nacht voor elkaar", besluit hij.

Lees ook: Perez Hilton gek op The Voice's O'G3NE

Bron: RTL, Beeld: ANP