Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

You hate ‘em or you love ‘em.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian viert verjaardag North op compleet andere manier

Afgelopen donderdag was het feest in huize West-Kardashian, want oudste dochter North mocht alweer vier kaarsjes uitblazen. Waar de familie normaal gesproken groot uitpakt, vierden de familie het dit jaar bescheiden in een lokaal restaurant. Ook wordt het dochtertje van Kim en Kanye meestal overladen met cadeaus, maar kreeg ze dit keer net zoals ieder ander kind van die leeftijd een fiets als cadeau. Deze nieuw manier van een verjaardag vieren heeft waarschijnlijk alles te maken met de overval in Parijs vorig jaar. De brunette leeft sinds dat moment veel meer bescheiden en pronkt dan ook minder met al haar bezittingen. Grote kans dat ze deze manier van leven ook aan haar dochter North wil meegeven, want voor de Kardashians was dit toch wel een erg bescheiden feestje.

Kim Kardashian geeft voorproefje van eigen beautycollectie

Na het succes van de collectie die ze samen met zusje Kylie ontwierp, vond de realityster het duidelijk tijd om ook zelf een make-up collectie te lanceren. Zo gezegd, zo gedaan en plots was daar Kim Kardashian Beauty. De brunette zet er ook gelijk vaart achter en zal over vijf dagen haar eerste producten op de markt brengen. Op Instagram geeft Kim alvast een voorproefje van de collectie, waarbij ze een aantal producten en kleuren laat zien. Hoewel de collectie veel op die van haar zusje lijkt, ziet het er veelbelovend uit. Of haar collectie net zo succesvol zal zijn als die van Kylie, dat is nog even afwachten...

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram