Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Dit is er gebeurd terwijl jij sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Janet Jackson zet eerste stappen in scheidingsproces

De zangeres en Wissam Al Mana werden afgelopen januari nog de trotse ouders van hun eerste kindje, maar hebben besloten om een halfjaar later alsnog te gaan scheiden. De 51-jarige Janet is inmiddels al in de rechtbank verschenen en zag er een stuk vrolijker uit dan haar soon to be ex-man. De zangeres trouwde de zakenman in 2012, maar na de geboorte van zoontje Eissa liep hun huwelijk stroef en besloten ze hun eigen weg te gaan. Wel hebben de twee geen intentie om er een vechtscheiding van te maken en ze hebben dan ook bewust voor een rechtbank in Londen gekozen. Hier is het verboden terrein voor de pers, waardoor het stel hun scheiding in alle rust kunnen afhandelen.

Vrienden Tupac Shakur niet blij met film

Het is alweer 21 jaar geleden dat Tupac Shakur werd doodgeschoten, maar anno 2017 is de rapper nog steeds razend populair. Ook voor zijn dood was de rapper erg geliefd bij zijn fans en andere sterren. Nu de nieuwe film All Eyez On Me, die over het leven van Tupac gaat, op het grote doek is verschenen, zijn het vooral zijn vrienden die hier grote moeite mee hebben. “Vergeef me… Mijn relatie met Pac is me te veel waard om de scènes in All Eyez On Me voor waar te houden”, schrijft goede vriendin Jada Pinkett Smith. Volgens haar zou de film veel onwaarheden bevatten, maar prijst ze de acteurs wel voor hun prestaties. “Bedankt voor het leggen van zoveel hart en ziel in jullie rol”.

Brooklyn Beckham brengt bezoek aan Grenfell Tower

Na Adele is nu ook de oudste zoon van David en Victoria Beckham bij de Grenfell Tower in Londen gespot. Het flatgebouw vloog dinsdagnacht volledig in brand, waardoor er veel slachtoffers vielen. De 18-jarige was zichtbaar aangeslagen toen hij op de plek aankwam en zou zijn tranen maar moeilijk in bedwang kunnen houden. Ondanks dat het gebaar van de jonge Brit erg wordt gewaardeerd, valt zijn bezoek niet bij iedereen in goede aarde. Brooklyn zou met een aantal beveiligers zijn aan komen lopen, terwijl Adele, Rita Ora en Lily Allen dit allemaal niet deden. “Doe normaal jongen, het draait niet alllemaal om jou”, reageerde iemand dan ook op Twitter. Hoewel er dus een aantal kritische reacties werden geuit, kunnen de meesten zijn bezoek wel waarderen.

Bron: Telegraaf, RTL Beeld: Instagram, Getty