‘The Floor Is Lava’-hype zorgt voor incident in Walibi

Ai! De hype lijkt nu ook in Nederland te ver te gaan...

Jaren geleden gierde je het uit met ‘voetjes van de vloer’, anno 2017 is iedereen helemaal in de ban van ‘the floor is lava’. Het spel waar je zo snel mogelijk van de vloer moet als iemand de vier magische woorden uitspreekt, wist in Duitsland en Engeland al veel teweeg te brengen. Ook in Nederland begint de hype inmiddels uit de hand te lopen…

Hype

Wat voor velen misschien als iets onschuldigs oogt, lijkt nu toch echt zorgwekkend te worden. Onder jongeren is ‘de vloer is lava’-hype razendpopulair, maar afgelopen weekend veroorzaakte dit enorme problemen. Een groep vrienden hadden een uitje naar Walibi gepland en besloot verkoeling in de wildwaterbaan El Rio Grande te zoeken.

Incident

Toen het gezelschap eenmaal in de attractie zat, riep één van de jongens naar een vriend ‘De vloer is lava!’. De jongen sprong vervolgens in het water, wat bij de attractie volstrekt verboden is. Het attractiepark wilde niet op het incident ingaan, waardoor het nog onduidelijk is of de jongen gewond is geraakt en hoe het is afgelopen. Bekijk het filmpje hieronder.

Lees ook: De meest hilarische memes als reactie op 'The Floor Is Lava'

Bron: AD Beeld: iStock

Laatste nieuws