Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Beautygloss 'Mascha Feoktistova' post kiekje met bruidsjurk

Dit weekend was het dan eindelijk zover: Mascha en haar Gregor gaven elkaar het jawoord. De bekende YouTuber werd anderhalf jaar geleden na een jarenlange relatie gevraagd en dit weekend was het moment dan eindelijk daar. De vlogster heeft haar jurk lang een goed bewaard geheim kunnen houden, maar op Instagram laat ze haar volgers nu eindelijk zien hoe de jurk eruit ziet. Mascha koos voor een mooie witte japon met een sluier, die ze uitkoos bij een bekende bruidszaak in Rotterdam. Benieuwd naar alle andere jurken die zij daar paste? De pasgetrouwde Mascha heeft op haar YouTube-kanaal een video gepost met alle ins & outs over haar trouwjurk.

Dochtertje Estavana Polman wordt nu al flink verwend

De baby van Estavana en vriendlief Rafael is nog niet geboren, of het krijgt nu al alles wat haar hartje begeerd. Hoewel het stel hun leven in Denemarken heeft, wil de handbalster graag in Nederland bevallen. Omdat ze na de bevalling niet gelijk terug naar Denemarken gaat, heeft ze ook in haar ouderlijk huis in Arnhem een kamer laten inrichten. “De kamer was in eerste instantie ingericht voor Estavana, met haar medailles, actiefoto’s”, laat Estavana’s moeder Winniefred weten. Nu de blondine dus ook na de bevalling nog even in Nederland blijft, heeft haar dochtertje alvast een extra slaapkamer. Nu is het alleen nog afwachten tot de kleine zich aandient…

Douwe Bob in één klap 50 jaar oud

Dat Douwe Bob geen vervelende verschijning is, dat hoeven we je geen twee keer te vertellen. Toch liet de zanger via Instagram een hele andere kant van zichzelf zien. De 24-jarige deelde een foto van zichzelf waarbij hij ’50 jaar’ oud is. “Slow Down”, staat er bij de foto die bassist Jeroen voor hem maakte. Douwe kan het plaatje wel waarderen. “Een meesterwerk”, schrijft hij erbij. Al hopen we voor Douwe dat het nog wel even duurt, voordat hij er echt zo uitziet.

Bron: Telegraaf, AD Beeld: Instagram, ANP