Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

Kim en Kanye hebben flink in de buidel moeten tasten voor de kosten van de privéschool van North.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

North West geplaatst op exclusieve privéschool voor 25.000 per jaar

De oudste dochter van Kim en Kanye mocht vorige week alweer vier kaarsjes uitblazen, wat betekent dat ze oud genoeg is om naar school te gaan. Uiteraard gaat de dochter van de het steenrijke koppel niet naar de eerste de beste school, maar zal de 4-jarige naar een exclusieve privékleuterschool van 25.000 euro per jaar gaan. Hiervoor krijgt de kleine diva een speciaal lesprogramma, die haar van alles zal voorzien. Hoewel haar ouders wereldberoemd zijn, zou dit niet de reden zijn van North’s toelating. Volgens de school zou het natuurtalent van de kleuter de reden zijn dat ze is aangenomen…

Caitlyn Jenner onder vuur door grap

Het zit de realityster de laatste tijd niet mee, want ook nu krijgt Caitlyn het flink te verduren. Hoewel het dit keer niet om haar boek gaat, heeft Caitlyn de laatste dagen veel kritiek over zich heen gekregen. De realityster maakte een grap over de op woensdag neergeschoten Republikeinse politicus Steve Calise, die op dit moment in het ziekenhuis voor zijn leven aan het vechten is. "Niemand verdient wat daar is gebeurd, dat is niet goed te praten. Gelukkig was die kerel een slechte schieter", zei Caitlyn tijdens een lezing over het incident, iets wat haar duidelijk niet in dank wordt afgenomen. Op social media liet veel mensen weten verontwaardigd te zijn en de uitspraken erg beschamdend vinden. Ai!

Bron: Telegraaf, AD Beeld: Instagram