Zo maak je strijken dus wél leuk

Love Me Time!

Lees ook

Veel vrouwen zien strijken als een must, iets wat ze liever niet doen. En eerlijk is eerlijk: er moet al genoeg gebeuren in huis. Ben je eindelijk klaar met stofzuigen en dweilen? Dan heb je vaak geen zin meer om nog iets te doen en wil je het liefst even ontspannen. Dat is het moment dat Grazia's Shanti haar strijkplank van Brabantia erbij pakt en Netflix aanzet. Even me time!

Love Me Time

"Strijken zien velen als een huishoudelijk klusje, maar dat kun je zelf veranderen. Ik zie het namelijk juist als een relaxmomentje, iets wat ik goed kan gebruiken met mijn drukke baan op een online redactie. Even ontstressen."

"Zeker nu ik mijn nieuwe Brabantia strijkplank Dots in huis heb – die overigens perfect matcht met de rest van het interieur – sta ik wekelijks voor de tv mijn favoriete series te bingen. Verstand op nul, Netflix aan en gaan! Voor ik het weet heb ik mijn berg met opgespaarde was van een hele week (denk aan zo’n vier wasmanden vol) gestreken en vraagt Netflix mij of ik ‘nog steeds aan het kijken ben’."

Welke kies jij?

"Ik koos voor de klassieke Brabantia Strijkplank Dots, omdat-ie mooi bij mijn interieur past. Maar je kunt ook kiezen voor de kleurrijke Mandala variant of hippe Music uitvoering. Wat het strijken misschien wel nóg leuker maakt? De grote Hammam-doek die je bij aankoop cadeau krijgt. Zo kun je niet alleen tijdens, maar ook na het strijken relaxen. Enne, ben je niet zo'n serieliefhebber? No worries, je krijgt er namelijk ook nog een speciale strijkafspeellijst bij op Spotify."

Pssstt… Om de was én je leven makkelijker te maken, heeft Brabantia nog een aantal handige tips & tricks op een rij gezet. Benieuwd? Klik hier.

Kijk eens hoe leuk-ie in mijn huis staat!

Laatste nieuws

Zie ook