Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moeder viert 'nieuwe' lichaam en gaat viral

You go girl!

Moeder viert 'nieuwe' lichaam en gaat viral

Op 23-jarige leeftijd was Lindsay Wolf erg onzeker en kritisch over haar eigen lichaam. Inmiddels is ze 33 en is ze moeder geworden. Haar lichaam is totaal veranderd na haar zwangerschap, maar toch omarmt en viert ze haar nieuwe lichaam. De beelden hiervan zijn viral gegaan, en dat is niet zo gek!

Toen

Op de foto deelt Lindsay een foto van zichzelf van vroeger, en een foto van nu. Daarbij schrijft ze: "Op de linkerfoto staat een 23-jarige vrouw die vindt dat ze dik is op de foto. Ze was onzeker, kritisch over haar lichaam en vormen, altijd op dieet of daarover aan het denken. Ze zag alleen maar de lelijke kanten in de spiegel. Ze deed of ze heel gelukkig was, maar had nooit rust. Ze maakte zich altijd zorgen over wat er ging gebeuren als ze dikker zou worden."

En nu

Dan begint ze over haar huidige lichaam. "Op de rechterfoto's is een 33-jarige vrouw te zien die heeft geleerd om van haar lichaam te houden, zonder het onder druk te zetten om iets anders te zijn dan het nu is. Ze probeert aan zelfliefde te doen en van zichzelf en haar lichaam te houden. Het gaat haar aan het hart als ze denkt aan die 23-jarige vrouw die haar lichaam zo haatte. Ze is aan het genezen van haar levenslange struggle om nooit helemaal van zichzelf te houden en zichzelf nooit als een mooi mens te zien."

Het bericht en de foto zijn vervolgens het hele internet over gegaan en Lindsay kreeg enorm veel positieve reacties. Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Vanaf deze leeftijd wordt afvallen moeilijker