No way! Taylor Swift gespot in 13 Reasons Why

Was het jou opgevallen?

De meesten zijn inmiddels alweer aan het wachten op het tweede seizoen, maar nog steeds is iedereen in de ban van 13 Reasons Why. De Netflix-serie waar Selena Gomez de rol van executive producer op zich nam, krijgt naast wat kritiek ook enorm veel lovende reacties. Al blijkt Selena de serie ook te hebben gebruikt om vriendin Taylor Swift wat extra aandacht te geven…

Moment of fame

Ze zijn al jaren vriendinnen en steunen elkaar waar nodig, maar dat Selena haar vriendin ook in een rol gaf in de serie, dat hebben maar weinig mensen meegekregen. In de serie spelen voornamelijk acteurs die voorheen nog niet heel bekend waren bij het grote publiek, maar blijkbaar kon de zangeres het niet laten om Taylor ook haar moment of fame te geven.

Sneaky

Hoewel het velen hoogstwaarschijnlijk compleet zal zijn ontgaan, is er een oplettende kijker die verder kijkt dan alleen de acteurs. Een fan van de serie spotte namelijk op de achtergrond een poster waarop de blondine te zien was. “Oh my god, is dit Taylor in 13 Reasons Why? Selena is zo sneaky!”, schrijft de fan op Tumblr.

Tsja, ‘voor wat hoort wat’ zal Taylor hebben gedacht, nadat ze Selena een rol gaf in haar videoclip Bad Blood. Zal Selena ook in seizoen 2 weer aan haar vriendinnen hebben gedacht?

Lees ook: Dylan Minnette aka Clay Jensen vertelt hoe 13 Reasons Why verder gaat

https://shakeitoff6202.tumblr.com/post/159099340593/omfg-is-that-taylor-in-13-reasons-why-selena

Bron: BuzzFeed Beeld: Tumblr, iStock

Laatste nieuws