Slecht nieuws voor fans van de serie Girlboss

Nééééé!

Lees ook

Groot fan van de Netflix-serie Girlboss – over het leven van Sophia Amoruso? Dan hebben we slecht nieuws… De serie verdwijnt van de buis want er komt geen tweede seizoen.

Slecht nieuws

Sophia Amoruso maakte het nieuws bekend via Instagram. De Amerikaanse zakenvrouw vertelt dat ze met trots terugkijkt op het maken van de serie. "Het was een goede show en ik was bevoorrecht om met zeer talentvolle mensen te werken. Het is mooi om later het verhaal te vertellen van wat er in de afgelopen jaren is gebeurd."

Toch maakt de brunette wel duidelijk dat ze het einde van de show erg jammer vindt. Zo deelt ze via Instagram een foto waarbij ze schrijft: 'Searching for my confidence like'.

#GIRLBOSS

Amoruso publiceerde in 2014 het boek #GIRLBOSS, waarin ze vertelt over haar succesvolle leven in de zakenwereld. Twee jaar later maakte Netflix bekend een serie te maken over het boek. In de serie speelt Britt Robertson de rol van Amoruso, die op haar 28e begint met het verkopen van vintage kleding via eBay. Uiteindelijk bouwt ze haar eigen mode-imperium op met de naam Nasty Gal.

Lees ook: No way! Taylor Swift gespot in 13 Reasons Why

Searching for my confidence like

Een bericht gedeeld door sophia amoruso (@sophiaamoruso) op

Bron: NU, Beeld: Instagram, Girlboss

Laatste nieuws

Zie ook