Zó betaal jij minder voor je mobiele abonnement!

Wees er snel bij!

Laten we eerlijk zijn: er bestaat bijna geen moment meer dat we níet met onze mobieltjes bezig zijn. 24/7 checken we Facebook en Instagram en appen en bellen we met vriendinnen over de gekste en kleinste dingetjes. Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws.

Unlimited Madness

Met Unlimited Madness van T-Mobile krijg je tot wel 50% korting op je Go-abonnement in combinatie met één van de nieuwste toestellen of als Sim Only! Dat betekent nóg meer bellen en appen.

Check snel de Unlimited Madness Deals op T-Mobile en kies jouw abonnement. Ga je liever voor een Sim Only? Voor €15 per maand bel jij onbeperkt in Nederland en binnen de EU. Ook ontvang je 5GB internet zowel in Nederland als binnen de EU.

Samen sta je sterker

Tijdens de Unlimited Madness Maand kun je, samen met bijvoorbeeld vrienden of familie, korting stapelen tot wel 50%. Unlimited data, bellen, alles. Niet voor €35, maar met een T-Mobile Samen, vanaf €30 per maand. Samen krijg je per maand tot €5 korting op je abonnement.

Alsof het nog niet genoeg kortingen waren, heeft T-Mobile nog een fijne aanbieding voor je: toptoestellen zijn deze maand extra scherp afgeprijsd. Wegens het grote succes in de Unlimited Madness Maand met 2 weken verlengd tot 2 juli 2017. Dus check de website snel voor het aanbod en bestel jouw mobiel vandaag nog.

Laatste nieuws