Vertraging met het vliegtuig? Zo krijg jij geld terug!

Handig!

Lees ook

Het is je vast weleens overkomen: je hebt je koffer voor de verandering eens op tijd ingepakt en kwam ruim op tijd aan op Schiphol, om er vervolgens achter te komen dat je vlucht een enorme vertraging heeft opgelopen. Tja, daar zit je dan! Maar wist je al dat je in zo'n geval waarschijnlijk recht hebt op een vergoeding?

Claimingo

Heb jij een vertraging gehad van meer dan drie uur, werd jouw vlucht geannuleerd of was de vlucht overboekt? Dan kun je tot twee jaar terug nog een vergoeding claimen. Ga nu naar Claimingo en dien vandaag nog je claim in. Kies je voor Claim&Go? Dan staat het bedrag dezelfde week nog op je rekening, zodat je alsnog kunt genieten van die welverdiende vakantie. Is jouw vakantiebestemming aan de andere kant van de wereld? Dan is de vergoeding hoger. Hoe verder je vliegt, hoe hoger het bedrag!

Voor een snelle en goede claim is het van belang alle bewijzen te verzamelen en goed te bewaren. Denk hierbij aan e-ticktes, appjes waarin staat dat je op dat moment op de luchthaven was of gegevens van je OV chipkaart. Op deze manier heb je jouw claim binnen twee minuten ingediend.

Shoptrip naar Rome

Check nu de website en win een shoptrip naar Rome! Inclusief hotel, vliegtickets en €200,- shoptegoed. Dien je tussen 1 juli en 30 september je claim in, dan maak je direct kans. Check de actievoorwaarden op www.claimingo.nl/rome. Ben jij klaar om te shoppen?

Laatste nieuws

Zie ook