Ouders spotten geest op camera in slaapkamer zoontje

Creepy!

Lees ook

Voor ouders van jonge kinderen is er niets zo fijn dan je baby te kunnen zien als hij of zij slaapt. Laura Haigh en Dean Evans hadden voor hun zoon een camera in zijn kamer opgehangen, maar kregen de schrik van hun leven toen ze wel iets heel bizars bij hun kindje in de buurt zagen.

Geest

Toen hun 18 maanden oude zoontje Sebastian uit zijn bedje probeerde te kruipen, besloten zijn ouders om een baby monitor in zijn kamer te installeren. Ze hielden hun zoontje dit keer nauwlettend in de gaten, maar werden compleet verrast toen ze opeens een geest ontdekten.

Teddybeer

Volgens Laura was het een klein kind dat naast hun baby lag te slapen, maar ook ronddwaalde door de kamer. Toen zijn vader naar boven liep om te checken of het niet om een teddybeer of iets ging, zag hij dat Sebastian alleen in zijn bed lag en er voor de rest niemand anders was.

Ook was het volgens Laura niet de eerste keer dat het spookte in het huis. “Mijn vriend gelooft niet in dit soort dingen, maar ik wel. Vooral omdat al dat gedoe in huis mijn gedachten wel heeft veranderd.” Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze *HIER*!

Lees ook: Creepy Snapchat-selfie gaat enorm viral

Bron: The Sun Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook