Student draagt zeven jaar lang hetzelfde op schoolfoto

Hilarisch!

Lees ook

De schoolfoto; dat was vroeger elk jaar weer een ding. Dagenlang was je aan het bedenken wat je aan zou doen, wat je met je haar zou doen en hoopte je zó dat er geen puistje te bekennen was die dag. Justin Taylor dacht daar dus even heel erg anders over. Zeven jaar lang droeg hij hetzelfde T-shirt op de schoolfoto.

Surf T-shirt

Justin komt uit een klein surfdorp, waar je er pas bij hoort als je surfkleding draagt. Hij wilde zelf ook heel graag surfen, dus zijn ouders kochten een paar (peperdure) shirts voor hem. Tijdens de schoolfoto wilde Justin er leuk uitzien, dus besloot hij dat shirt aan te trekken. "Het jaar erna heb ik geen surfkleding meer gekocht, dus had ik niks cools om aan te trekken voor de foto. Ik besloot dus dat ene shirt weer aan te trekken", vertelde hij aan Teen Vogue.

Vanaf dat moment werd het een gewoonte. Elk jaar droeg de jongen het T-shirt weer tijdens de foto. Het ging zelfs zo ver dat-ie het T-shirt ook op de foto voor zijn rijbewijs aan had. Het meest bizarre van dit hele verhaal is misschien wel dat Justin nog steeds hetzelfde shirt past!

Lees ook: Meisje probeert filmpje met varken te maken, gaat helemaal fout

Bron: Teen Vogue, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook