YouTube-ster doodgeschoten tijdens mislukte prank

Verschrikkelijk...

Lees ook

De zwangere YouTube-ster MonaLisa Ruiz heeft per ongeluk haar vriend doodgeschoten tijdens een stunt voor haar YouTube-kanaal. Voor een video-experiment hield haar lover Pedro Ruiz een dikke encyclopedie voor zich, terwijl MonaLisa er met een pistool op schoot. Dit ging helemaal mis en haar 22-jarige vriend overleed.

Fatale prank

Om meer kijkers te werven, bedachten de twee deze verschrikkelijk gevaarlijke stunt. Voor hun nieuwste video wilden ze kijken of de kogel dwars door de encyclopedie zou gaan of dat het dikke boek de kogel tegen zou houden. De bedoeling was om hiermee beroemd te worden op YouTube.

Van tevoren plaatste MonaLisa al op Twitter dat ze de gevaarlijkste video ooit zouden maken. Wel vermeldde ze erbij dat het Pedro's idee was en niet dat van haar. Op het moment dat het schot afging, bleek de kogel recht door de encyclopedie te gaan en dus recht door de borst van Pedro. Hij overleed ter plekke, voor de ogen van zijn 3-jarige dochtertje, die op dat moment ook aanwezig was.

De 19-jarige YouTube-ster is zwanger van haar tweede kindje. Het stel was volgens familie dolgelukkig met elkaar en het was volgens hen dus nooit de bedoeling dat dit zou gebeuren. MonaLisa is inmiddels gearresteerd.

Lees ook: Ouders van overleden Tim na 'choking challenge' bij Jinek

Bron: NBC, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook