De Kardashian Kompilatie

You hate ‘em or you love ‘em

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian showt natuurlijke haren

Kim heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze van pruiken houdt. Ze wordt vaak meerdere keren per week met een nieuwe coupe gespot, van haar tot aan haar billen tot een boblijn en van donkerbuin tot platinablond. Hoe haar echte haar eraan toe is, weet dan ook niemand. Tot nu! Op Snapchat liet de brunette een zeldzame glimp van haar natuurlijke haren zien. En dat is een stuk korter dan je had verwacht.

Follow @KimKardashianSnap for more 🍑

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) op

Relatie Kendall Jenner en A$AP Rocky serieus

Er is nog niets bevestigd, maar insiders laten aan People weten dat de relatie tussen model Kendall Jenner en rapper A$AP Rocky heel serieus is. "Ze gaan zeker met elkaar om en het wordt langzamerhand steeds serieuzer", laat een bron weten. Op de verjaardag van zus Khloe Kardashian werden ze samen intiem gespot. Het enige wat nog een probleem kan worden: "Het is moeilijk voor Kendall om te settelen omdat ze het zo ontzettend druk heeft, ze is altijd op reis."

Kris Jenner reageert op Photoshop-fail

Vorige week lag Kris flink onder vuur; ze werd beschuldigd van het photoshoppen van haar lichaam op Instagram. Ze reageert: "Er zijn veel online pesters, internet is een rare plek. Er zijn heel veel ongelukkige, bange, bittere en gemene mensen die geen baan hebben, maar hopeloos en depressief zijn en zich belangrijk voelen als ze online lelijke dingen zeggen tegen iemand die ze nog nooit ontmoet hebben. Iemand die ook gevoel en een hart heeft", laat ze weten. "Ik ben veel zachter dan veel mensen denken."

Laatste nieuws

Zie ook