Bevestigt Jay Z hiermee dat hij Beyoncé heeft bedrogen?

Ai! Dit klinkt niet goed...

Lees ook

Beyoncé is onlangs bevallen, voor Jay Z is het alweer weer tijd om aan het werk te gaan. De rapper bracht vanochtend zijn nieuwe album 4:44 uit, waarbij hij met nummer Family Feud voor enorm veel ophef heeft gezorgd…

Misstap

Toen de zangeres vorig jaar het album Lemonade uitbracht, werd al snel duidelijk dat zich veel achter gesloten deuren heeft afgespeeld tussen Bey en Jay. ‘Becky with the good hair’ werd het gesprek van de dag, al is het nog steeds onduidelijk wie dit nou precies is. Wat in ieder geval wel vrij duidelijk was, was dat Jay Z zijn vrouw bedrogen zou hebben. De rapper hield zich lange tijd stil over zijn misstap, maar laat nu in zijn nieuwe nummer weten hoe de vork echt in zijn steel zit.

Becky with the good hair

In het nieuwe nummer laat de rapper volgens fans horen dat hij inderdaad zijn vrouw bedrogen heeft. “Yeah, I’ll f*ck up a good thing if you let me / Let me alone, Becky”. De onthulling van Jay Z zorgde ervoor dat het internet binnen no time in rep en roer raakte. “Hoe kan je Beyoncé nou bedriegen?” en “Als Jay Z op deze manier zijn ontrouw toegeeft, weet iedereen hoe laat het is. Niemand van jullie is veilig. Iedereen wordt bedrogen”, zijn slechts een greep uit de reacties.

Ondanks dat de twee zo hun ups and downs hebben gehad, lijken ze er sterker uit te zijn gekomen. Zo laat Jay Z in het nummer ook horen hoeveel spijt hij van zijn ontrouw heeft en dat hij dolblij is met zijn gezinnetje.

Lees ook: Dít zijn naar verluidt de namen van tweeling Beyoncé en Jay Z

Bron: Flair Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook