Stel wordt verliefd op de basisschool, trouwt jaren later met elkaar

Aaawh!

Lees ook

Wellicht dat jij je crush van de basisschool nog dagelijks spreekt, maar in de meeste gevallen verwaterd het contact gewoon. Laura Scheel en Matt Grodsky waren op de basisschool stapelverliefd op elkaar, maar verloren elkaar daarna helaas uit het oog. Totdat ze elkaar weer tegenkwamen…

Indruk

Terwijl de meeste kleuters druk bezig zijn om hun speelgoed, was Matt alleen maar bezig met Laura’s hart te veroveren. “Een van mijn eerste herinneringen is toen ik als driejarige voor de klas ging staan en mijn liefde voor haar verklaarde en zei dat ik ooit met haar zou trouwen. Ik was toen verliefd op Laura en ben het nog steeds”. Ook probeerde de kleine Matt een flinke indruk te maken op zijn meisje. “Ik weet nog dat we op school iets aan het vieren waren en ik een piñata open probeerde te slaan. Ik was gelukkig diegene die hem open wist te krijgen en kreeg daardoor haar aandacht.

Huwelijksbootje

De twee gingen uiteindelijk ieder naar een andere school, waardoor hun vriendschap en romance ten einde kwam. Toen de twee via een gemeenschappelijke vriend weer met elkaar in contact kwamen, was het gelijk weer als vanouds en klikte het meteen. Hoewel ze ook allebei op een andere middelbare school zaten en ze in een andere staat afstudeerden, bleef de liefde tussen de twee aanwezig en stapten ze afgelopen december in het huwelijksbootje. En daarmee maakte Matt de belofte die hij op de kleuterschool al deed uiteindelijk toch nog waar. How romantic!

Lees ook: Deze foto had een huwelijksaankondiging moeten zijn, maar toen…

Bron: RTL Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook