Moeder draagt opvallende jurk op bruiloft van zoon, krijgt enorme lading kritiek

Oeps! Hier zal de bruid niet echt blij mee zijn.

Lees ook

Voor de bruid is het vaak al moeilijk om de ideale trouwjurk te vinden, maar voor de gasten is het vaak net zo lastig om een geschikte outfit te scoren. Naast dat wit uit den boze is, mag je ook niet te veel opvallen. Een moeder uit Newcastle zou deze regel volgens velen aan haar laars gelapt hebben en verscheen op de bruiloft van haar zoon in een opvallende, lange en vooral glimmende jurk. Oeps!

Ongepast

De jurk van de moeder zat vol met glimmertjes en zilveren details, waardoor ze de blikken naar zich toe wist te trekken. Op internet luidt er dan ook veel kritiek op de jurk, want als er één ongeschreven regel is, dan is het wel dat je de bruid nooit mag overschaduwen. “Als mijn schoonmoeder dit op mijn bruiloft zou dragen, zou ik dat ongepast en een schreeuw om aandacht vinden” en “Deze jurk kan nogal botsen met een bruidsjurk. Persoonlijk zou ik dit risico niet lopen, tenzij ik zeker zou weten dat de bruid het oké vindt" zijn slecht een greep uit de reacties waarbij de moeder zichzelf niet bepaald geliefd maakt.

Zelfvertrouwen

Toch vindt niet iedereen dat de vrouw iets fout doet – tenzij ze haar schoondochter natuurlijk een hak wilde zetten. Velen vinden haar ook dapper en lef hebben. "Ik zou juist trots zijn als mijn schoonmoeder het figuur en zelfvertrouwen zou hebben om dit te dragen", laat iemand weten. Ook zijn veel vrouwen van meningen dat het een belangrijk feest was, waarbij de vrouw echt wel even mocht uitpakken. Maar of de bruid in kwestie er ook zo blij mee was….

Wat vind jij? Gaat dit te ver of is dit een prima keuze? Eén ding is zeker: prachtig is-ie wel!

Lees ook: Bruid maakt indruk met adembenemende trouwjurk

@gallery(1023279)

Bron: Libelle Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook