Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

Dit zijn de best gelezen stories van vandaag.

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Dit zijn de namen van de tweeling van Beyoncé

Beyoncé maakte begin dit jaar via social media bekend in verwachting te zijn, waarbij ze niet één maar twee kindjes in haar buik droeg. De wereldster is inmiddels bevallen en zou compleet in de wolken zijn met haar tweeling. Over de namen werd de afgelopen dagen druk gespeculeerd, maar lijken nu inmiddels bekend te zijn gemaakt.

2. Adele stopt met optreden vanwege stemproblemen

De zangeres trad afgelopen woensdag nog op in Londen, maar heeft nu haar twee laatste shows afgezegd. Adele kreeg het advies om de concerten te annuleren van haar dokter. Ze laat via social media weten het erg jammer te vinden. "Om te zeggen dat mijn hart is gebroken, is een compleet understatement". Eerder bevestigde de zangeres ook al even niet meer te gaan touren, om zo wat meer tijd met haar man en zoon te kunnen doorbrengen.

3. Plussizemodel geeft realistisch beeld van het shoppen van bikini's

Net zoals een vrouw nooit genoeg schoenen kan hebben, is ook het shoppen van je bikini’s een verslaving. Waar je vaak het internet afstruint voor de mooiste bikini’s, blijken ze in real life vaak flink tegen te vallen. Maar als je denkt dat het passen in de winkels een stuk fijner is, blijkt dit ook volgens plussizemodel Sonny Turner een grote teleurstelling.

Laatste nieuws

Zie ook