Hollywood Breakfast

Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Klungelige kus van Messi en zijn kersverse echtgenote gaat viral

Lionel Messi is afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje gestapt met zijn jeugdliefde Antonelle Roccuzzo. Het sprookjeshuwelijk van de Argentijnse voetballer was het gesprek van de dag, maar dat kwam niet alleen door het extravagante huwelijk. Vooral de 'iets té' enthousiaste kus van Messi zal niet snel vergeten worden… De video van het tikkeltje ongemakkelijke moment ging binnen no-time viral. Bekijk 'm hieronder:

Mel B verbraste Spice Girls-miljoenen

Mel B heeft geen rode cent meer over van haar Spice Girls-periode. De zangeres heeft er door de jaren heen tientallen miljoenen dollars doorheen gejaagd. Zo bleek volgens Britse media vrijdag tijdens een zitting in de rechtbank naar aanleiding van Mels vechtscheiding met haar ex Stephen Belafonte.

"Hun levensstijl was extravagant en overvloedig. Mel heeft al het geld dat ze verdiende met de Spice Girls uitgegeven. Naar schatting ongeveer 50 miljoen dollar, als het al niet meer is”, aldus Grace Jamra, de advocaat van Stephen. Door hun uitgaves konden de ex-tortelduifjes uiteindelijk hun belasting niet meer betalen en werd een schuld opgebouwd.

Stephen, die claimt dat hij momenteel geen inkomen heeft, probeert via de rechter een alimentatie af te dwingen en wil ook dat Mel opdraait voor de juridische kosten. Tot dusver is de zangeres niet van plan om daarmee akkoord te gaan.

Mel B en Stephen Belafonte trouwden in juni 2007 in Las Vegas. In maart werd een scheiding aangevraagd. Mel beweert dat ze jarenlang werd mishandeld door haar ex en dat hij een affaire had met hun kindermeisje.

Bron: Telegraaf, Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook