Deze GTST-ster keert terug in de serie

Anderhalf jaar na zijn afscheid, heeft de acteur groot nieuws!

Lees ook

Ruim 25 jaar lang was Bartho Braat te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, maar begin 2016 maakte hij bekend de populaire soapserie te verlaten. Nu, anderhalf jaar na zijn afscheid, heeft de 66-jarige acteur groot nieuws!

Comeback

Bartho keert terug in GTST! Telegraaf meldt dat hij komende week voor het eerst weer te zien is in de serie. Zijn personage – Jef Alberts – verhuisde in januari 2016 naar Frankrijk, maar wordt nu gebeld vanwege een vervelende reden. Hij moet vanwege een begrafenis terug naar Nederland.

GTST sluit aanstaande vrijdag af met de zomer-cliffhanger en keert in september terug.

Stoppen of niet?

Bartho zit vanaf het begin in de cast van GTST als Jef Alberts. In 2015 liet hij echter doorschemeren dat hij wilde stoppen met de serie. "Ik ga andere dingen doen", zei de acteur destijds in een interview met Weekend. Kort daarna sprak hij zichzelf weer tegen. "Ik ben nog lang niet weg", zei Braat in RTL Boulevard.

In maart werd hem nog gevraagd of hij interesse had in een comeback. Op de vraag of we hem binnenkort weer zullen zien in de populaire soap, zei hij het volgende: "Dat moeten de schrijvers bedenken en dan moet ik zelf ook nog bedenken of ik het wel wil."

Lees ook: Uitzending GTST onder vuur

Bron: Nu, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook