Plastisch chirurg onthult wat de populairste ingreep van dit moment is

In zes maanden tijd zou de vraag naar de cosmetische ingreep zelfs zijn verviervoudigd. 

Lees ook

Een beetje botox hier en daar, borstvergrotingen, liposuctie, een facelift of een Brazilian butt-lift… we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Toch is het een hele andere ingreep waar plastisch chirurgen nu massaal voor worden ingeschakeld…

Populaire ingreep

Volgens Norman Rowe – een plastisch chirurg uit New York – is de tepelcorrectie momenteel ontzettend populair. In zes maanden tijd zou de vraag naar de cosmetische ingreep zelfs zijn verviervoudigd.

"Niets is populairder op dit moment dan tepelrecontructies", vertelde hij aan Daily Mail. "Mensen letten vandaag de dag echt op elk detail. Een borstvergroting alleen is niet voldoende, het allerkleinste onderdeel moet geperfectioneerd worden. En dat is tegenwoordig ook mogelijk".

Voorbeeldplaatjes

Naar verluidt komen mensen net als bij de kapper met voorbeeldplaatjes van celebrity-tepels die ze zelf ook wel zouden willen. Tja… Genoeg keus, aangezien doorschijnende tops helemaal in zijn.

"De meesten willen vooral lichtere, kleinere of meer symmetrische tepels," aldus de plastisch chirurg. "Anderen willen dan weer net meer uitgesproken tepels die zichtbaarder zijn onder hun kledij."

Lees ook: Georgina Sparks uit Gossip Girl is onherkenbaar na plastische chirurgie

Bron: Daily Mail, Beeld: Istock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook