Knapste crimineel ter wereld bewijst dat hij geen lieverdje is

"Dit is nog maar het begin..."

Lees ook

Toen zijn mugshot in 2014 op het internet werd geplaats, duurde het niet lang voor Jeremy Meeks werd bestempeld als 'knapste crimineel ter wereld'. Na zijn gevangenisstraf sleepte hij een modellencontract binnen en nu leeft hij het leven van een superster. Toch bewijst hij nu opnieuw dat hij geen lieverdje is…

Vreemdgaan

Jeremy heeft zijn vrouw Melissa namelijk bedrogen en is ervandoor gegaan met Chloe Green, een rijke miljonairsdochter. Dat meldt Daily Mail, die vandaag een aantal intieme foto's van de twee publiceerde.

Op de beelden is te zien dat de knappe crimineel samen met Chloe geniet van de Turkse zon op een luxe jacht. Enne… Hij maakt zeker geen geheim van zijn romance met de dochter van de Britse Philip Green, eigenaar van een retailimperium waar Topshop, Dorothy Perkins en Burtons deel van uitmaken. Op een aantal afbeeldingen zijn de twee namelijk zoenend te zien.

Dit is pas het begin…

Het bedrog schoot bij veel fans van Jeremy in het verkeerde keelgat. "Je hebt twee kinderen…", "Tja, wat verwacht je van een crimineel" en "Teleurgesteld", zijn slechts een greep uit de vele reacties. Echter trekken de tortelduifjes zich daar weinig van aan. Zo deelde Chloe een foto met Jeremy en schreef ze daarbij: "Dit is nog maar het begin… We waarderen alle liefde en haat."

Lees ook: Sexy ex-gevangene Jeremy Meeks maakt debuut tijdens fashion week

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook