De Kardashian Kompilatie

Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land.

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kanye West breekt met streamingdienst Tidal

Kanye West heeft gebroken met Tidal, het online muziekplatform van Jay Z. De rapper wil daarom niet langer aan het bedrijf verbonden zijn. Tidal dreigt ondertussen met juridische stappen als Kanye naar een andere streamingdienst overstapt, meldt TMZ.

De rapper is volgens ingewijden al langer ontevreden met de samenwerking. Tidal zou hem nog meer dan drie miljoen dollar verschuldigd zijn. Een deel van dat geld komt van de bonus die Kanye zou krijgen. Zijn album The Life of Pablo leverde de streamingdienst volgens insiders een verdubbeling van het ledenaantal op en zorgde binnen twee weken voor meer dan 100 miljoen streams.

De advocaat van de man van Kim Kardashian heeft het bedrijf een brief gestuurd om aan te geven dat hij geld wil zien. Omdat Tidal daar niet op in is gegaan, heeft de Amerikaanse muzikant besloten het contract met Jay Z's bedrijf te beëindigen.

Kim Kardashian boos op Jay Z

Jay Z lanceerde recent zijn nieuwe album 4:44, die al snel de nodige kritiek opleverde. Zo leek het erop dat de rapper bevestigde dat hij vrouwlief Beyoncé heeft bedrogen én vermoeden fans dat hij onder andere uithaalt naar Kanye West. Iets waar Kim Kardashian niet van gediend is…

"Ze is er beschermend als het gaat om haar man, zoals een mama beer", vertelt een insider aan HollywoodLife. De realityster zou het laag vinden van de rapper dat hij zo uithaalt naar haar man. Vooral na alles wat ze het afgelopen jaar hebben meegemaakt.

"Kim wil niets liever dan de strijdbijl begraven en verder gaan met hun levens", gaat de bron verder. "Ze houdt van Bey en Jay en zou graag vrienden met ze zij, maar het moet wel van twee kanten komen. Als ze niet geïnteresseerd zijn, dan is het zo."

Bron: HollywoodLife, TMZ, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook