Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Reizigers zonder handbagage krijgen vanaf zaterdag voorrang op Schiphol

Vanaf zaterdag gaat Schiphol reizigers met handbagage bij de veiligheidscontrole scheiden van de reiziger zonder handbagage. Op deze manier zal de doorstroming bevorderd worden op de luchthaven. Dit zou extreem lange rijen tijdens het hoogseizoen kunnen voorkomen.

2. Primark lanceert hele 'Beauty and the Beast' collectie

De Primark Home-afdeling zal vanaf september een collectie rijker zijn. Het betaalbare merk lanceert namelijk een hele nieuwe lijn. Beauty and the Beast is taking over en is verkrijgbaar in verschillende producten; van theepotjes tot dekbedovertrekken!

3. Idols-deelneemster Dewi Pechler toen en nu

We kennen de 33-jarige Dewi Pechler allemaal nog van het eerste seizoen van Idols, waar ze – met haar gekleurde dreadlocks – schitterde tijdens de liveshows. Kan jij het je nog herinneren? Om je geheugen nog eens op te frissen, hebben we foto's van toen en nu voor je verzameld. Kijk mee.

4. Sabia's reactie op geboorte dochter Rafael en Estavana

Vorige week werden Rafael van der Vaart en Estavana Polman trotse ouders van hun kersverse dochtertje Jesslynn. Duitse paparazzi confronteerden ex vriendin Sabia Boulahrouz met het babynieuws. Waar Sylvie Meis de twee feliciteerde via Twitter, liet Sabia niets van zich horen. Tot nu.

5. Barbie naakt op verjaardag zoontje

Barbie filmde op de verjaardag van haar zoontje Milano dat hij enthousiast zijn cadeaus open maakt. Maar wat meer opviel, waren de blote borsten van Barbie die opeens in beeld kwamen! Terwijl ze filmt, is ze zelf eventjes in de spiegel te zien en blijkt dat ze poedelnaakt door huis loopt. Oeps!

Laatste nieuws

Zie ook