#GraziaHealthChallenge VLOG: NewFysic met Isabel

Kijk mee!

Lees ook

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en binnenkort moeten we dan toch aan die bikini geloven. Daarom: de Grazia Health Challenge!

De afgelopen maanden stonden geheel in het teken van Grazia’s Health Challenge: twaalf redactieleden probeerden verschillende sporten en diëten uit. De work-out tips en eetschema's vlogen ons om de oren, we motiveerden elkaar op de redactie om healthy te blijven eten, sloegen cocktails en borrels op het terras af en waren dagelijks in de sportschool te vinden; natuurlijk in onze fijne activewear van PUMA Sport. Het was zwaar, maar zeker niet zonder resultaat.

Grazia's Isabel ging de afgelopen weken met de juiste ondersteuning van voedings-supplementen en begeleiding bij New Fysics voor haar streefgewicht. Benieuwd hoe dat ging? Kijk mee naar bovenstaande vlog!

Benieuwd naar het resultaat? Eind juni zie en lees je het in Grazia's Body Issue. Enne, ben jij ook bezig je winterlaagje te verruilen voor een loeistrakke killer body? Vergeet ons dan als je het even moeilijk hebt niet via Instagram of Facebook te taggen met hashtag #GraziaHealthChallenge. Samen komen we er wel!

Alle artikelen over de Grazia Health Challenge vind je hier.

Laatste nieuws

Zie ook