Hollywood Breakfast

Dit gebeurde er vannacht terwijl jij sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Creditcard Mariah Carey geweigerd in designerzaak

De wereldster heeft in haar leven zoveel geld verdiend, dat ze allang had kunnen stoppen met werken. Mariah hoeft zich normaal gesproken dan ook niet druk te maken om wat er nog op haar rekening staat, maar gisteren ging het toch even mis toen ze een aankoop in de Louis Vuitton-winkel op Rodeo Drive in Los Angeles wilde doen. “Ze was aan het winkelen bij Louis Vuitton. Toen ze wilde afrekenen, werd haar creditcard geweigerd”. Hoewel de zangeres in eerste instantie dacht dat het om een foutje ging, bleek hij het ook de derde keer nog steeds niet te doen. “Ze schaamde zich dood en liep vernederd de winkel uit”.

Het blijkt dan ook dat het de laatste tijd helemaal niet zo lekker gaat met de financiën. “Mariah geeft haar manager de schuld van onder meer de lage ticketverkoop van haar tour met Lionel Richie. Ook heeft ze slechte zakelijke deals gehad. Stella blijft zeggen dat alles goed gaat, maar dat is niet zo”, vertelt de bron. De blondine haalde dan ook haar manager én assistent erbij, die vervolgens beide een scène in de zaak schopten. Het leidde al snel tot een hevige discussie en een flinke woordenwisseling, maar gelukkig voor Mariah mocht ze de aankoop ook met cash betalen. Maar haar manager Stella… Die kreeg het nog even flink te verduren.

Amber Rose dolgelukkig met rapper 21 Savage

Ooit was ze de droomvrouw van rappers Kanye West én Wiz Khalifa, maar tegenwoordig is het model dolgelukkig met 21 Savage – die in het echte leven Shayaa Bin Abraham-Joseph heet. De twee hielden zich lange tijd stil over een eventuele relatie, maar inmiddels mag iedereen weten hoe gek ze op elkaar zijn. “Het is gek dat de wereld niet echt weet dat je een goed persoon bent en hoeveel je van mensen houdt en voor ze zorgt. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen”, vertelt de rapper in een video op Instagram. Volgens de geruchten zijn de twee erg serieus met elkaar en heeft de rapper ook al zijn schoonfamilie en Amber’s vierjarige zoon Sebastian ontmoet.

Lindsay Lohan viert verjaardag zonder A-sterren

De actrice mocht het afgelopen weekend alweer 31 kaarsjes uitblazen. Lindsay organiseerde een verjaardagsfeest op het Griekse eiland Mykonos, waarbij ze via Twitter collega’s Britney Spears, Beyoncé en Paris Hilton uitnodigde. Alle drie de dames lieten niks van zich horen en kwamen dan ook niet opdagen. De actrice moest het dan ook met een handjevol vrienden doen, maar kreeg volgens een ingewijde wel lieve berichtjes van andere celebrity’s. “Oprah stuurde haar een lief berichtje en Kris Jenner belde haar net nadat de verjaardagstaart was gebracht. Gelukkig maar!

Bron: Telegraaf, RTL, AD Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook