Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 05 t/m 11 juli 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Meditatieve momentjes nemen is niet zo jouw ding, maar 7 juli is een goede dag om je leven met helikopterview te bekijken. Of: vanaf de bezemsteel waarop jij springt als je je gelijk wilt krijgen. Hocus-focus daar maar op tijdens baaldagen 5 en 8 juli, als er irritaties en communicatie-issues zijn. En berg die punthoed op.

STIER 21 april – 21 mei
Een handige week om je bureau te ontdoen van je chipskruimels en met iedereen die niet op vakantie is te brainstormen over wat jullie in de tweede helft van het jaar anders willen doen. Hoe je dat brengt? Positief. Je krijgt een bonus als je voor problemen meteen je specialiteit inzet en kant-en-klare oplossingen bedenkt.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Je zoekt cursussen, opleidingen en workshops die in september beginnen. Kiezen is lastig, want twee kanten in jou vechten voor hun eigen interesses. Voordat je naar je vakantieland vertrekt, bestudeer je alle flirtwoorden. Gelukkig neemt je lief jouw gedans met knappe vreemdelingen niet meer serieus.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Je vervangt iemand op het werk die lang op vakantie of ziek is. Dat doe je zuchtend, maar dat je zelfstandig kunt werken geeft in elk geval je zelfvertrouwen een boost. Je partner helpt met een budgetplan of heeft een gulle geldbui op 9 juli. In ruil bak jij onder het mom ‘lekker verantwoord’ een avocado-chocoladetaart.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Luister niet naar geroddel en – nog belangrijker – help zelf ook geen roddels de wereld in. Praat met mensen, niet over mensen. Jij realiseert je dat iedereen mag leven zoals hij of zij wil. Zegt een vriendin of collega iets naars over een ander en krijg je daar een rotgevoel van: geef gerust je grenzen aan. Doe dat wel liever met zachte hand dan brullend.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Er speelt veel in je leven momenteel. Daardoor voel je je moe en slaap je erg onrustig, vooral in het midden van de week. Leg je to-dolijstjes opzij en neem wat wegdroom-momentjes met koppen rustgevende lavendel- of kamillethee. Negeer dat nutteloze gevoel. Rust zorgt ervoor dat dingen ontkiemen.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Stel die klusjes en het herinrichten van je tuin of terras even uit en wees sociaal. Al je relaties zitten in een flow. Ben je single? Liefde en geluk zijn met je, maar je overtuiging daarvan moet wel meewerken. Je bent het waard. Echt. Ook als je na zes jaar samen nog niet zeker weet of hij het echt wel is.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
In de liefde mag je jezelf zijn, er is geen reden om een voorbeeld te nemen aan anderen. Je bent goed zoals je bent, ook al ga je liever alleen op vakantie. Je houdt van zwarte humor, vooral in de slaapkamer. Maar let wel op: je windt hem op met milde plagerijtjes, niet met harde pesterijen.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Jouw intuïtie is goed ontwikkeld, al zit die soms verborgen achter een masker. Op 4 en 5 juli geldt dat ook op werkgebied. Je leert steeds beter luisteren naar het zachte stemmetje in je hart en niet naar dat gebulder in je hoofd. Ga voor wat goed voelt – en dat hoeft niet het makkelijkste te zijn.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Als de mensen om wie je geeft jou niet geven wat je wilt, zeg het deze week dan vooral. Ja, er is kans op gekibbel en gekneusde ego’s. Maar probeer je wensen duidelijk en vooral ook vriendelijk, zonder sarcastisch randje, over te brengen. Op de 8e ben je verbaasd hoe snel situaties in je voordeel veranderen.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Iemand met een belangrijke positie wil meer van je, maar is in zee gaan met deze persoon wel zo handig? Soms hebben mensen verborgen agenda’s en willen iets anders dan ze zeggen. Laat alles wat stress en onduidelijkheid brengt los, ook al die ontzettend ‘originele’ ideeën die je dit weekend tijdens het blowen kreeg.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Dus jij hebt besloten om op je werk het ‘juiste pad’ te volgen? Dat pad is nu glibberig. Dus ga op 4 juli eens praten met een Maagd of Steenbok voor wat perspectief en denk op z’n minst even na over zijn of haar advies. In je dromen komen antwoorden vanzelf, echt.

Laatste nieuws

Zie ook