Grazia’s weekendtips

Grazia tipt de leukste to-do's

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017.

Tokyo Summer

Duke of Tokyo en TonTon Club brengen Japan naar Amsterdam. Denk hierbij aan lampionnen, sake cocktails, Japanse lekkernijen en uiteraard daarbij behorende muziek. Omcirkel onderstaande data in je agenda, want dit wil je niet missen. Voor meer info klik hier.

Waar: TonTon Club West, Amsterdam
Wanneer: 7 juli & 8 juli 2017

Pizzarun

Pizzalovers, opgelet. Heb jij er altijd al van gedroomd om af te vallen tijdens het eten van pizza? Die droom komt binnekort uit. In Amsterdam wordt namelijk de eerste Pizzarun georganiseerd. De pizzacours is maar liefst 5 kilometer lang en ja, tijdens het rennen krijg je niet alleen water, maar ook pizzapunten toegeworpen. Voor meer info klik hier.

Waar: Amsterdame bos
Wanneer: zondag 9 juli 2017

#OOTD! Breng een ode aan jouw favorite food in een geweldige outfit. 👚🍕 Wat voor outfit ligt er bij jou klaar?

A post shared by Amsterdam Pizzarun (@amsterdampizzarun) on

Asian Food Festival 2017

Dompel je onder in de lekkerste Asian snacks en muziek en vergeet even dat je in Amsterdam bent in plaats van het prachtige Bali. Meer dan 30 tentjes staan klaar om je te voeren met de Aziatische lekkernijen. Drukke week gehad? Neem een lesje yoga en komt tot rust in Umami Park. Voor meer info klik hier.

Waar: Umami Park, Amsterdam
Wanneer: zondag 9 juli

18hrs Festival 2017

Omdat er genoeg festival liefhebbers zijn die 11 à 12 uurtjes swingen niet genoeg vinden, is er aanstaand weekend het 18hrs festival op terrein Balkenhaven. Dansen tot je erbij neervalt dus! Voor meer info klik hier.

Waar: Balkenhaven, Zaandam
Wanneer: zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017

Australische circus-cabaret LIMBO

De Limbo shows zijn wereldwijd uitverkocht en aanstaande zomer is het tijd om ook Amsterdam te veroveren. De show bestaat uit een mix van adembenemende acrobatiek, enorme krachtpatsers, stunts waarvan je op het puntje van je stoel gaat zitten en illusionisten. Met maar 350 zitplaatsen wordt het een intieme show waarbij je je onderdeel voelt van de bijzonde acts. Meer info over de shows vind je hier.

Waar: Rozengracht 117, 1016LV Amsterdam
Wanneer: Donderdag 22 juni t/m zondag 6 augustus

Laatste nieuws

Zie ook