Zien: De nieuwe Gossip Girl look alike serie 'Dynasty'

Ein-de-lijk een goede vervanger voor Gossip Girl.
Zien: De nieuwe Gossip Girl look alike serie 'Dynasty'

De makers van onze favoriete serie of all times komen binnenkort met een gloednieuwe show: 'Dynasty'. Deze serie heeft nogal wat weg van Gossip Girl. Zo draait alles om sex, geld en banen. Enne, wat natuurlijk ook niet mag missen is de ontzettend mooie - en vooral heel dure - kledingstukken.

Reboot

Kende je de serie Dynasty al van vroeger? Dat kan heel goed kloppen. De serie komt namelijk oorspronkelijk uit 1981. Nu, járen later is de serie in een nieuw jasje gestopt. Wel zal het - net als in de originele versie - gaan over twee van de rijkste families van Amerika, de Carringtons en de Colbys, die in strijd zijn met elkaar over hun kinderen, geld en zaken.

Wanneer de serie precies te zien is, is nog niet bekend. Wel weten we dat het waarschijnlijk eind 2017/begin 2018 op de Amerikaanse televisie verschijnt. Alvast een sneak peek zien? Kijk mee.

Lees ook: Zo ziet Gossip Girls Dan Humphrey er nu uit

Bron: Elle, Beeld: Dynasty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70936746c6e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });